Om Oss

[wpseo_breadcrumb]

Vilka är

A2 Smidesdesign

Vi designar, tillverkar och monterar det mesta inom byggnadssmide, inredningssmide och servicesmide. Det kan handla om olika stålkonstruktioner som används i diverse bygg och serviceprojekt, till inredningsprojekt där design och smide står i fokus. Vi har en gedigen kunskap och erfarenhet av smidesdesign och kvaliteten i utförandet är något vi värderar högt. Konstruktionen ska inte bara tillföra en viss funktion, den ska också  inneha en design som tillför det lilla extra i ditt projekt.

Vi är experter inom vårt område och vi brinner för kombinationen smide och design, vår målsättning är därför att du som kund ska få en funktionell och kvalitativ slutprodukt med stilren design. A2 Smidesdesign ser till att leverera konstruktioner utefter dina specifika önskemål. Behöver du hjälp med något som innefattar byggnadssmide, inredningssmide eller servicesmide så är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss och vad vi kan tillföra i ditt nästa byggprojekt.

Servicesmide

Vi hjälper våra kunder med servicesmide i form av reparation, underhåll och nytillverkning av bland annat trösklar, dörrar och lås. Till skillnad mot våra konkurrenter lägger vi stor vikt i att vara snabbt på plats om så krävs.Kontakta oss om du behöver hjälp med service.

Byggnadssmide

Vi tillverkar och monterar det mesta inom byggnadssmide och fasadsmide, med kunnig personal och erfarenhet av branschen erbjuder vi expertis inom området. Vi tillför funktion och design i ditt byggprojekt, samt tillverkar och monterar olika slags stålkonstruktioner som bland annat stålstommar, balkkonstruktioner, skärmtak och entré-tak i smide.

Stålkonstruktioner

Vi tillverkar och monterar stålkonstruktioner som används i olika byggprojekt. Det kan handla om större industriprojekt, till mindre husprojekt. Stålkonstruktionerna är anpassade till det regler och riktlinjer som råder inom byggbranschen och vi har certifikaten som krävs för att utföra arbetet. Våra konstruktioner är alltid av högsta kvalitet som inte bara tillför en viss funktion, utan också en stilren design.

Räcken & Trappor

Vi tillverkar räcken och trappor utefter ditt önskemål, konstruktionerna håller alltid hög kvalitet. När vi tillverkar våra konstruktioner ser vi till att sammanfoga stilren design och funktion, det finns inget typ av uppdrag vi inte kan utföra. Vi designar och tillverkar konstruktionerna i rostfritt och vanligt stål. Monteringen sker på alla typer av material som bland annat trä, betong, tegel och sten. Kontakta oss så berättar vi mer.

Inredningssmide

Vi tillverkar och monterar det mesta inom inredningssmide, allt är handgjort efter vår egen eller din design. Dekorativa stålkonstruktioner, rumsavdelare, walk in closets, eller trappor, det är upp till dig vad du vill att vi hjälper dig med. Vi utför också restaureringar på bland annat fasader och K-märkta byggnader. Kontakta oss för mer information och rådgivning.